O nama

Karate klub Soko Štark osnovao je Miodrag Zečević 1977. godine. Zahvaljujući Zeki, klub je postao nosilac kvaliteta karate sporta u bivšoj Jugoslaviji, a potom i u Srbiji. Po broju osvojenih medalja kako na domaćim, tako i na međunarodnim takmičenjima, spada u red najuspešnijih kolektiva ne samo u karateu, već u sportu uopšte.
Osvojeno je mnogo titula prvaka države u pojedinačnim i ekipnim kategorijama kod svih uzrasta. Seniorski timovi bili su višestruki pobednici I savezne lige (u muškoj i ženskoj konkurenciji), a osvajen je veliki broj medalja na svim zvaničnim takmičenjima (balkanska, mediteranska, evropska i svetska). Klub je dvostruki vicešampion i dvostruki klupski šampion Evrope. Na osnovu postignutih rezultata klub je od Jugoslovenskog olimpijskog komiteta proglašen za najuspešniji tim godine.

Nakon pauze od 3 godine (2012.-2014.), karate klub Soko Štark ponovo počinje sa radom, sada na čelu sa Katarinom Strikom Pavliček, koja je svoju uspešnu takmičarsku karijeru počela i završila u istom klubu. Cilj je da se u saradnji sa karate klubom Skipper, gde je Katarina provela poslednje dve ipo godine kao trener, ponovo vrati Soko Štark na lestvicu najuspešnijih.

Uz nesebično prenošenje znanja i iskustva u izvanrednim uslovima za rad, nastojaćemo da formiramo što veći broj uspešne dece kako u sportu, tako i u životu uopšte.

Wide info - Template Powered by Wideinfo - For Tips and Tricks - Latest Internet News